Fejmiči

POGOJI UPORABE SPLETNE TRGOVINE

Uvod

Dobrodošli v spletni trgovini FEJMIČI. Z dostopanjem do naše spletne strani in uporabo naših storitev se strinjate, da boste spoštovali in bili zavezani k naslednjim pogojem uporabe, ki skupaj z našo politiko zasebnosti urejajo razmerje med vami in spletno trgovino FEJMIČI v zvezi z uporabo te spletne strani.

 

Splošne informacije

Spletna trgovina FEJMIČI je v lasti in upravljanju podjetja Warehouse Collective, produkcija, d.o.o., s sedežem na naslovu Kolodvorska 16, 1000 Ljubljana. Naša davčna številka je SI12415448 in smo registrirani v Sloveniji. Naša matična številka je 8752052000. Družba ima kapitala 7.500,00 eur in je registriana pri okrožnemu sodišču v Ljubljani.

 

Izdelki ali storitve

Ponujamo naslednje izdelke: majice, puloverji in nogavice.

 

Postopek nakupa

Uporabnik izbere svojo velikost in količino željenega blaga, nato klikne gumb “Dodaj v korašico”. Uporabnik klikne na košarico v zgornjem desnem kotu ali poleg guma, da pregleda artike iz košarice. Tu lahko spreminja število artiklov in velikost. Nato uporabnik klikne “Nadaljuj na blagajno”. Na blagajni uporabnik  po vnosu podatkov, izvrši nakup željenega blaga. Nakup poteka preko sistema Paypal. Uporabnik se z nakupom strinja s pogoji poslovanja, ki so opisani v tem dokumentu.

 

Obveznosti uporabnikov

Uporabniki naše spletne strani so dolžni zagotoviti točne in popolne informacije ob nakupu in se strinjajo, da ne bodo posnemali nobene osebe ali entitete ali kako drugače lažno izjavljali ali zavajali glede svoje povezave z osebo ali entiteto.

 

Cene in plačilo

Vse cene so prikazane z vključenim DDV. Skupni strošek vašega naročila je cena naročenih izdelkov plus stroški dostave, kot je navedeno v razdelku dostave te spletne strani.

Plačilo je možno le s kartico, pri čemer odgovornost plačila prevzema sistem Paypal.

 

Dostava in pošiljanje

Dostava preko dostavna službe GLS ali podobne dostavne službe.

 

Preklic, vračilo in povračilo

Podrobnosti o naših politikah preklica, vračila in povračila: VRAČILO NEPOŠKODOVANEGA PRODUKTA JE MOŽNO V 14 DNEH OD OPRAVLJENEGA NAKUPA. Za vračilo nam pišite na spodnji kontaktni email.

 

Politika zasebnosti

Podatke zbiramo izključno le za pošiljanje in vodenje edvidence naročil. Podatke ne obdelujemo ali pošiljamo treji osebi. Podatki, ki jih potrebujemo za dostavo nakupa so:

  • Ime
  • Priimek
  • Izbirno: Naziv podjetja
  • Država
  • Ulica in hišna številka
  • Mesto
  • Poštna številka
  • Telefon
  • E-poštni naslov kupca

 

Spremembe pogojev uporabe

Spletna trgovina FEJMIČI si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe kadarkoli brez predhodnega obvestila.

 

Veljavno pravo

Ti pogoji uporabe so urejeni in razlagani v skladu z zakoni države Slovenije.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu trgovina.fejmici@gmail.com.